Pell: Dermatologia Pediàtrica – Acné – Hemangiomes

DERMATOLOGIA PEDIÀTRICA

En el Servei de Dermatologia Pediàtrica del Grup Creu Groga tractem totes les malalties de la pell, ungles i pèl dels nens i nenes. Tractem, així mateix, manifestacions a la pell d’altres malalties internes. 

Comptem amb una atenció especialitzada en hemangiomes i malformacions vasculars, epidermòlisi ampul·lar, trastorns de la queratinització i ictiosis, genodermatosis, malalties del pèl i ungles, nevus melanocític congènit, malalties del teixit connectiu, malalties neuro cutànies i una Unitat de Làser.

Som un centre de referència en el diagnòstic i tractament d’hemangiomes, malformacions venoses, malformacions limfàtiques, malformacions arteriovenoses, malformacions capil·lars (taques en vi de Porto) i síndromes de sobrecreixement associats a malformacions vasculars. 

Els nostres especialistes compten amb tots els recursos per a oferir una atenció integral en l’etapa infanto juvenil. Tots els procediments i proves diagnòstiques que es realitzen estan adaptats a l’edat del pacient. Els nens no són adults petits, i tenen malalties dermatològiques específiques que, requereixen l’atenció de dermatòlegs pediàtrics amb l’experiència en el diagnòstic i el maneig d’aquestes.

 • Unitat de Làser

  Làser PDL, NdYag, Alexandrita; i CO₂ per a tractar nens amb malformacions capil·lars, venoses, limfàtiques,*nevus melanocítics, taques de cafè amb llet, nevus epidèrmics, síndrome de Sturge-Weber, Síndrome de Klippel-Trenaunay, entre d’altres.

  La dermatitis atòpica o èczema afecta al 10% de la població infantil. En el Servei de Dermatologia Pediàtrica del Grup Creu Groga abordem les dermatitis atòpiques més severes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i les seves famílies.

 • Atòpia:

  Oferim els tractaments més nous per a l’Atòpia i formem a pares i pacients per a aconseguir un millor control de la seva malaltia.

 • Acné

  L’adolescent no ha de patir a causa de l’acne. L’acne té solució i un tractament adequat pot evitar que quedin cicatrius permanents.

 • Psoriasis

  Tenim àmplia experiència en tractaments sistèmics de la Psoriasis greu. En col·laboració amb l’Hospital Clínic Maresme, diagnostiquem formes greus de Psoriasis que apareixen durant la infància i l’adolescència i que poden ser d’origen genètic.

 • Hemangiomes, tumors vasculars i malformacions vasculars

  En el Servei de Dermatologia Pediàtrica comptem amb una unitat multidisciplinària que integra els diferents especialistes implicats en el diagnòstic, tractament i seguiment dels nens amb hemangiomes, tumors vasculars i malformacions vasculars. 

  Formen part d’aquesta unitat especialistes en dermatologia, cirurgia plàstica, oncologia, cirurgia ortopèdica i traumatologia, oftalmologia, anatomia patològica, otorrinolaringologia i neurologia.

 • Urticària crònica

  La urticària, quan persisteix més de 6 setmanes, es considera crònica i no sol ser provocada per una al·lèrgia. Oferim tractament per a aconseguir un bon control de la malaltia.

 • Epidermòlisi ampul·lar

  Comptem amb un equip de dermatòlegs, pediatres, nutricionistes, genetistes, psicòlegs, rehabilitadors i infermeres, així com d’unitats d’hospitalització altament especialitzades en les cures d’aquesta malaltia i en la formació de la família.

 • Ictiosis i altres trastorns de la queratinizació

  Tractem els trastorns de la queratinizació i oferim un abordatge multidisciplinari.

 • Malalties neuro cutànies

  Realitzem seguiment dels nens amb neurofibromatosis i esclerosi tuberosa. Tractem els gliomes o neuro fibromes simptomàtics.

 • Nevus melanocítics congènits i Nevus displàsics

  Estudi i seguiment de nens amb Nevus melanocítics congènits i tractament amb làser o cirurgia plàstica. Seguiment dels Nevus displacis amb epiluminiscencia digital. Oferim estudi molecular dels Nevus.

 • Xeroderma Pigmentós i altres Geno dermatosis

  Tractem malalties genètiques rares de la pell (Geno dermatosis), com seroderma pigmentó i displàsies ectodèrmiques, i realitzem el diagnòstic molecular.

 • Malalties del teixit connectiu

  Oferim un abordatge multidisciplinari als nens amb Lupus, dermatomiositis i Morfea, juntament amb el Servei de Reumatologia del nostre centre.

 • Malalties del cabell i ungles

  Diagnostiquem i tractem malalties congènites o adquirides del cabell i ungles, des d’alopècies a trastorns de la tija pilosa.