GRUP CREU GROGA

L’Institut de Medicina Estètica Avançada Creu Groga pertany al Grup Creu Groga, que es va fundar l’any 1983 a Calella de Mar pels cosins Corrales. Des d’aleshores, l’equip humà ha anat creixent i amb els anys han anat arribant nous companys formant una gran família! A dia d’avui som més de 400 professionals dedicats a la salut i al benestar dels nostres pacients. Al llarg de més de 35 anys, per desgràcia també ens han deixat alguns companys i amics pel camí que van posar el seu granet de sorra. Siguin aquestes paraules de record, un sentit homenatge per a ells.

1983:

El 1983 va néixer el Centre Mèdic Creu Groga. Al principi vam començar a treballar en un local de 50 metres, on molt il·lusionats, ens vam marcar com a objectiu donar la millor atenció mèdica als nostres veïns de Calella i de l’Alt Maresme.

1992:

L’any 1992 vam fer una ampliació del centre de Calella, amb la mateixa il·lusió que els nostres inicis, però amb més experiència, així ens vam fer conèixer a molta més gent i vam augmentar els nostres despatxos de consulta, donant entrada a un gran nombre de nous professionals, que a poc a poc ens van anar ajudant a avançar.

2007:

Aquelles instal·lacions de seguida se’ns van tornar a quedar petites, de manera que, el 23 d’abril de l’any 2007 ens vam traslladar a un edifici nou a Calella, de més de 4.000 metres, a peu de la N-II.

2019:

Als darreres anys hem assolit nous reptes i hem crescut per poder continuar amb la nostra passió de vetllar per la salut de les persones. En aquesta nova fase del Grup, l’any 2019 vam posar en funcionament un nou centre mèdic a Blanes, Polimèdic Blanes amb una metodologia de treball moderna i eficaç i una tecnologia d’avantguarda, que són elements imprescindibles per a donar la millor assistència de qualitat als nostres pacients.

2020:

Amb l’afany de millora constant i de poder oferir als nostres pacients un servei integral de consultes i quiròfans propis, l’any 2020 vam tirar endavant la nostra aposta més titànica, L’Hospital Clínic Maresme situat al bell mig de la ciutat de Mataró, Capital del Maresme, amb un nou concepte d’hospital privat que sens dubte és un referent en cirurgia i especialitats mèdiques a tota la comarca.

2021:

I aquest any hem posat en marxa un projecte molt il·lusionant, L’institut de Medicina Estètica Avança Creu Groga ubicat a l’edifici de Calella de Mar, on una vegada més el Grup Creu Groga vol seguir oferint els millors serveis en Dermatologia i Cirurgia Estètica avançada, amb un quadre mèdic excel·lent i una experiència de més de 35 anys.

2022:

Durant l’any 2022, Creu Groga adquireix dos dels centres col·laboradors a la ciutat de Mataró. El CGO Mèdic com a centre especialitzat en ginecologia i obstetrícia i dedicat a l’assistència integral de la dona des de la infància fins a la senectut, ja col·laborava des de feia anys gestionant l’especialitat dins de creu groga. Finalment, s’arriba un acord per a una integració completa dins del Grup Creu Groga i aconseguir millorar la salut de la dona de forma global.

Al mateix any, Grup Creu Groga entra en converses amb els metges gestors del Centre Mèdic Mataró i arriba un acord perquè s’incorporin al Grup integrant les seves consultes externes i serveis mèdics dins de l’Hospital Clínic Maresme.

Amb aquestes dues adquisicions el Grup Creu Groga aconsegueix posicionar-se com a centre mèdic de referència a la ciutat de Mataró i comarca del Maresme.

Els nostres centres mèdics